Voorbeeld volle breedte slider

evt. extra info…

Voorbeeld volle breedte slider

met of zonder automatische slider animatie

Modules, op deze pagina zie je enkele voorbeelden van modules die WebWerk Webdesign Zeist in jou WordPress website kan verwerken. De modules zijn aan en uit te zetten voor verschillende apparaten. Voorbeeld: iemand die via een mobieltje naar je website kijkt doet dat meestal om even snel je contact gegevens of adres te bekijken. Het heeft dan geen zin om ook een video-slider op zo’n mobieltje te tonen. De ‘module video-slider’ kan dus zo geprogrammeerd worden dat deze wel op tablet en laptop maar niet op je smartphone getoond wordt. Zo houden we de snelheid er in.

Tabbladen

Een element met tabbladen… tabbladen… soms handig als ‘submenu’ als het om tekstpagina’s gaat in plaats van een ‘drop down’ menu…
Aanbieding koekjes!

 

Aanbieding verse koekkruimels…

Onze koekkruimels worden ‘a la minute’ bereid

 

Voorbeeld Accordeon

Wat is een Accordeon
Een accordeon is weergave van een lijst met onderwerpen die openklapt als je een onderwerp aanklikt en weer sluit als je het volgende onderwerp opent. Op deze manier kan je meer informatie kwijt op een kleiner en overzichtelijk oppervlak. Handig voor bijvoorbeeld een lijst met ‘veel gestelde vragen
Wat zijn veel gestelde vragen?
Dat zijn vragen die veel gesteld worden…
Zijn de prijzen inclusief btw?
Nope, alle prijzen genoemd op deze website zijn exclusief btw
Hosting, Ik heb al een Domeinnaam, hoe kan ik deze verhuizen?
Als je jouw domeinnaam wilt verhuizen naar bijvoorbeeld Hostnet dan zeg je bij je huidige hostingprovider je dienst op en vraagt om een autorisatiecode ook wel auth-code of token genoemd. Zodra je de email met de code ontvangen hebt stuur je deze email door naar WebWerk.

Voorbeeld Prijsstellingstabel

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.