onder constructie

aan deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden

Erwtensoep

Home Made

ErwtenSoep

Bereidingstijd ongeveer 1 uur en 30 min.

Aandachtspunten: spliterwten wassen, kooktijd van de spliterwten (kan per merk of soort sterk varieren), terugkoelen van de soep indien niet gelijk gegeten wordt.

Ingrediënten

1000 gram spliterwten

3 schouderkarbonade

1 á 2 rookworst

1 á 2 prei, 1 á 2 wortel,  3 á 4 uien

bladselderij

knolselderij

1 laurierblad en peper uit de molen

4 liter water

Werkwijze

  1. Spliterwten en karbonade in 4 liter water 30 minuten onder regelmatig roeren zachtjes koken.
  2. Ondertussen de prei, wortel, ui,  knolselderij en bladselderij in kleine blokjes/stukjes snijden.
  3. Alles met de kruiden toevoegen en weer 30 minuten zachtjes koken en regelmatig roeren.
  4. Haal na een uur het vlees uit de pan en snijd het in kleine blokjes, doe het samen met de in plakjes gesneden rookworst terug in soep en laat nog 15 minuten koken.

Finding a Balance Can Be Hard, but Eating Healthy Doesn’t Have To Be

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur finibus sodales urna, vel ornare orci cursus sit amet. Vivamus condimentum risus faucibus felis aliquet ullamcorper. Nulla condimentum, odio sit amet ullamcorper pretium, purus orci faucibus tortor.

My Food Blog

Subscribe for Healthy Eating & Cooking Resources Every Week

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Get Coaching!

Prop het er maar in.

Email Address

hello@nix

do not Call Me

(252) 235-1522

do not Visit Me

1234 Divi st.
Saint Zeist